PUBLIEKE VACATURES


FINANCIEEL ADVISEUR
Vacaturenummer 17119400
School LVO Noord
Standplaats Venray
Soort functie Onderwijsondersteunend personeel (OOP)
Inhoud van de functie Je levert een bijdrage aan het proces van begrotingsvoorbereiding, de begrotingsuitvoering, het financieel beheer en informatievoorziening binnen het cluster, en adviseert hierover. Ook adviseer je over het financieel beleid, risico's en de financiŽle positie van scholen. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers van financiŽn en je coacht hen bij de uitvoering van de administratieve werkzaamheden.
Vereisten voor de functie ē een afgeronde HBO opleiding op bedrijfseconomisch/financieel gebied ē vaardigheid in het analyseren en beoordelen van financiŽle gegevens ē opstellen van verantwoordingsrapportages, conceptbegrotingen en meerjarenramingen ē goede balans tussen mensgerichtheid, duidelijkheid en resultaatgerichtheid
Vereist opleidingsniveau hbo+
Bevoegdheid/Graad NVT
Werktijdfactor 1
Soort dienstverband Voor bepaalde tijd
Salarisschaal 9
Startdatum van de functie zo spoedig mogelijk
Sluitingsdatum van de vacature 27-1-2018
Inlichtingen Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Linda van Nieuwkerk, Business Controller, per mail l.vannieuwkerk@lvo-noord.nl.
Sollicitaties Ben jij de financieel adviseur die wij zoeken? Mail dan vůůr 27 januari 2018 een sollicitatiebrief met CV naar Wendy Linders, Hoofd P&O, e-mailadres personeelenorganisatie@lvo-noord.nl.
Reactie naar e-mail personeelenorganisatie@lvo-noord.nl
Web URL
Overige info Bij geschiktheid hebben interne LVO-medewerkers voorrang op externe kandidaten. Op Intranet is het profiel te raadplegen via de link https://intranet.stichtinglvo.nl/organisatie/personeel-en-organisatie/vacatures-en-mobiliteit/vacature-financieel-adviseur-lvo-noord/
Status Actief
Pdf downloaden klik hier